Vi bruger cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse og til statistik. Ved at fortsætte på sitet accepterer du brugen af cookies. OK

Produktion

Produktionen af Yakult  finder sted i Almere i Holland. Fabrikken har en produktionskapacitet på 10 millioner flasker om ugen og forsyner i øjeblikket flere end ti europæiske lande med Yakult.

Gæring

Lactobacillus casei Shirota dyrkes i særlige kulturtanke. Ved iblanding af yderligere ingredienser opstår en opløsning, der gærer over flere dage. Lactobacillus casei Shirota omdanner størstedelen af laktosen til mælkesyre. Når gæringsprocessen er afsluttet, iblandes resten af ingredienserne. Nu er Yakult klar til at blive fyldt på flaske.

Flaske

Den unikke flaske giver Yakult den karakteristiske facon i hele verden. I dag produceres flaskerne på vores egen produktionsfabrik af polystyrengranulat.

Tapning

Efter produktionen påtrykkes hhv. bevikles flaskerne med folie. Netop som de er fyldt automatisk i tappeanlægget, lukker maskinen dem i løbet af tiendedele af et sekund. På den måde garanteres det, at Lactobacillus casei Shirota beskyttes optimalt. Flaskerne pakkes og transporteres på køl fra produktionsfabrikken i Almere til de forskellige europæiske lande.