Vores historie

Vores forskningsmission

Vi lever og ånder for forskning. Lige nu undersøger hundredvis af Yakult forskere, hvordan L. casei Shiorta, i sammenhæng med mikrobiologi, kan bidrage endnu mere til verden. Hvis vores bakterie kan nå vores tarme i live – hvilke andre fantastiske ting kan den så gøre? Hver eneste dag opnår vi ny viden, fra vores skønne teams i Japan og Belgien.

Vi er også så privilegerede, at vi arbejder med utroligt dygtige og selvstændige forskere og akademikere på verdensplan, som hjælper os med at forblive informerede om den seneste viden. Men videnskaben stopper ikke der. Vi er stolte af, at vi også støtter og hjælper uafhængige internationale forskningsprojekter og teams på sygehuse, universiteter og institutter, hvor størstedelen af vores innovative idéer bliver til.

På baggrund af forskning

Det var tilbage i 1955, at Dr. Shirota etablerede Yakult Central Institute for mikrobiologisk forskning. I dag er vores elskede forskningscenter hjem for forskere, der fortsætter Dr. Shirotas revolutionerende arbejde – at forske i brugen af bakterier i mad, kosmetik og lægemidler.

Forskningscenteret har banebrydende teknologi. Det er her, hvor vi forsker i forholdet mellem tarm, mikrobiota og det overordnede helbred.

I maj 2005 åbnede vores fantastiske europæiske hub i Ghent, Belgien. Det er hjem for en meget speciel gruppe forskere. Disse folk bruger state-of-the-art teknologi, til at analysere menneskelige prøver fra kliniske studier – det gør det muligt for os at få en dybere forståelse af den specielle type bakterie, som kan nå tarmene i live, og som hjælper til en god tarmflora.

Forskningsområder

 

Vores centrale Institut og Europæiske Forskningscenter er verdenskendte faciliteter. Vores team arbejder med et bredt aspekt af forskningsområder:

  • Mikrobiologi
  • Ernæringsvidenskab
  • Fysiologisk videnskab
  • Immunologi
  • Biokemi
  • Bioteknologi
  • Organisk kemi
  • Fermenteringsteknik
  • Naturlige produkters kemi
  • Farmaceutisk videnskab
  • Analytisk kemi